Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Arabic English Russian Spanish
Ε.Κ.Α.

Ε.Κ.Α. (3)

Σάββατο, 15 Μάιος 2010 15:17

Συνέντευξη του Προέδρου της ΕΚΑ

«Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε…» Ένας νέος αλλά ιδιαίτερα επιτυχημένος επιχειρηματίας, που δεν έχει φτάσει καν τα σαράντα του χρόνια, ο Γιάννης Σιόκας, ανέλαβε Πρόεδρος της πρεσβυγενούς Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας. Ήταν η τελευταία Πρωτομαγιά, συμβολική ημερομηνία, όταν στην ΕΚΑ συγκροτήθηκε το νέο Προεδρείο.
Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι απόψε ανάμεσά σας, για να απευθύνω χαιρετισμό και να διατυπώσω σκέψεις και απόψεις μου για την δραστηριότητά σας και την πρόοδο της ΕΚΑ στην Ετήσια αυτή Γενική Συνέλευση. Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του Προέδρου και των συνεργατών του, τις τοποθετήσεις τους, τον σχεδιασμό για το μέλλον, την δράση και τον απολογισμό, μέσα από μία παρουσίαση σύγχρονη και ρεαλιστική. Με τις γρήγορες σκέψεις σας, τις τεκμηριωμένες προτάσεις, λογοδοτώντας υπεύθυνα και εμπεριστατωμένα, αντιλαμβανόμαστε όλοι μας, ότι θέλετε να οδηγήσετε την Κοινότητά μας, σε ένα πολλά υποσχόμενο αύριο, αντιμετωπίζοντας το χθες και το σήμερα αποφασιστικά και ψύχραιμα.
Δευτέρα, 29 Απρίλιος 2013 18:07

Τακτική Συνέλευση Ε.Κ.Α. 2013

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, Καταρχήν  θα ήθελα  να σας ευχαριστήσω για την λεπτομερή και εμπεριστατωμένη   παρουσίαση των πεπραγμένων, αναφορικά με τις δραστηριότητες της Κοινότητας μας και της Κοινοτικής Επιτροπής. Σε κάθε Γενική  Συνέλευση της ιστορικής μας Κοινότητας, συνηθίζω να  μιλώ από καρδιάς , χωρίς  γραπτό κείμενο, άσχετα εάν το κείμενο το έχω πάντα μαζί μου. Αυτή την φορά θα μιλήσω και πάλι από καρδιάς, αλλά διαβάζοντας το  κείμενο μου, γιατί επιθυμώ αυτό να κατατεθεί ως έχει, στα πρακτικά της Γενικής μας  Συνέλευσης. Θα  ήθελα επίσης, να ζητήσω την ανοχή  από το κυρίαρχο σώμα  και  την υπομονή του,  εάν καταχραστώ  λίγο από …