Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Arabic English Russian Spanish
Δευτέρα, 17 Ιανουάριος 2011 08:10

Εθνικά Θέματα

  • Συμμετοχή στα Συνέδρια της ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ σε Ουάσιγκτον και Κύπρο. Ευαισθητοποίηση στο θέμα του Κυπριακού και στήριξη μίας δίκαιης επίλυσής του.

Συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου, κ. Δημήτρη Χριστόφια και τον αείμνηστο πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσο Παπαδόπουλο. Ενεργός δράση με το Προεδρείο του ΣΑΕ για την παγκόσμια προβολή και εξεύρεση βιώσιμης λύσης για το Κυπριακό ζήτημα.


  • Το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού, ανέλαβε την πρωτοβουλία και προχώρησε σε ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε όλο τον διεθνή τύπο (2-4-08) για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την Ελλάδα ενόψει της κρίσιμης, για τον ελληνισμό, συνεδρίασης του ΝΑΤΟ.

Στην καταχώρηση αυτή ενημερώθηκαν οι σύμμαχοι μας για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και κλήθηκαν να συνδράμουν στην εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης με βάση μάλιστα τις κινήσεις καλής θελήσεως, που έχει κάνει η Ελλάδα, θεωρώντας ότι η στάση των συμμάχων την κρίσιμη αυτή ώρα θα κρίνει μελλοντικά την σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Ιανουάριος 2011 15:56